Bookmark and Share
 


Søger efter normalt hørende danske modersmål for eksperiment

 
Du kan muligvis deltage i dette forsøg hvis du:
  • Er mellem 18 og 30 år gammel.
  • Er ikke-ryger.
  • normalt hørende

Jeg er kandidatstuderende på ingeniør/akustikstudiet på DTU. I øjeblikket arbejder jeg på mit kandidatprojekt i samarbejde med Eriksholm Research Center. Mit projekt inkluderer et lytteforsøg, og til det formål søger jeg unge (under 30 år) normalthørende med dansk som modersmål. Forsøget finder sted på Eriksholm Research Center, som ligger tæt på Snekkersten, nord for København. Deltagere i forsøget får økonomisk kompensation for transporten i henhold til gældende regler (p.t. kr. 3,52 pr. km).

Under forsøget har vi truffet samtlige fornødne sundhedsforanstaltninger i fuld overensstemmelse med gældende anbefalinger. Disse forholdsregler forklares mere detaljeret i den officielle invitation og projektinformation.

Forsøget varer cirka 2,5 - 3 timer og involverer audiovisuel stimulering og EEG & måling af øjenbevægelser. Læskedrikke, vand og små snacks vil være til rådighed.

Hvis du er interesseret, må du meget gerne skrive til mig på følgende e-mail adresse: s182197@student.dtu.dk. Så vil du modtage mere detaljeret information om studiet samt en officiel invitation.

På forhånd tak for din interesse.

Med venlig hilsen,

Sascha

 
 
 
 
Godkendt af etisk komité med journalnummer: HS-:20015784
 


Sascha Peter Bilert
Eriksholm Research Centre
Rørtangvej 20
3070 Snekkersten
Tlf:
saeb@eriksholm.com