Bookmark and Share
 


Raske forsøgspersoner til MR-skanning af hjerne på Aarhus

 
Du kan muligvis deltage i dette forsøg hvis du:
  • Er rask.
  • Er mellem 18 og 60 år gammel.

Hvad gør din hjerne unik? I dette projekt vil vi undersøge de unikke interaktioner mellem hjernen og kroppen. Dette vil hjælpe os med at forstå sindet, og hvordan variationer i kommunikation mellem hjernen og kroppen kan påvirke det mentale helbred.


Projektet består af seks sessioner med forskellige eksperimenter, der gennemføres inden for 6 uger i tidsrummet fra [Uge 31-33] til [Uge 37-44] 2020. Disse sessioner består af spørgeskemaer om dit mentale og fysiske helbred, kognitive tests på en computer, hjerneskanninger med en MR-skanner og en blodprøvetagning. Vi vil også måle responser fra din krop f.eks. din hjerterytme, vejrtrækning og mavens naturlige bevægelser.


Du kan frit strukturere de seks sessioner, som det passer dig; for eksempel kan du gennemføre flere sessioner på en dag eller en session per gang. Varigheden af alle seks sessioner er cirka 10 timer. Vi kompenserer dig med op til 1150 DKK for din tid afhængig af, hvor mange sessioner du gennemfører.


Hvis projektet interesserer dig, bedes du følge instruktionerne nedenfor, og du vil modtage mere information om eksperimentet samt tilmelding. Det er frivilligt at deltage, og du kan når som helst og uden grund trække dit samtykke om at deltage tilbage uden nogen konsekvenser for dig.


For mere information eller tilmelding, gå til:


Aarhus Brain


aarhusbrain.org


Eller tilmeld dig direkte, click her

 

Se vedhæftede pdf-fil for yderligere information.   [hvad er en pdf-fil?]

 
 
Godkendt af etisk komité med journalnummer: MJ-:72492
 


Micah Allen
Aarhus Universitetshospital
Aarhus Universitetshospital
8000 Aarhus
Tlf: 21379605
abp@cfin.au.dk