Warning: Undefined array key 20230928 in /customers/1/1/0/forsoegsperson.dk/httpd.www/show_ad.php on line 43 Forsøgsperson.dk


 


Forsøgspersoner med Atopisk Eksem søges til Pilotstudie. Honoreres med 1800kr

 
Du kan muligvis deltage i dette forsøg hvis du:
  • Er mere end 18 år gammel.
Vi søger forsøgspersoner med Atopisk Eksem som har lyst til at deltage i en videnskabelig undersøgelse om hudens bakterieflora.

Projektet er et pilotstudie der har til formål at bestemme koncentrationen samt eksponeringsmåden for bakterieopløsninger. Dette skal senere benyttes i et studie hvor vi ønsker at undersøge betydningen af stafylokokker og deres toksiner for opblussen af Atopisk Eksem da man tidligere har set at disse bakterier er hyppige hos personer med Atopisk Eksem.

Forsøgsdeltagere vil blive bedt om at møde til 6 undersøgelser fordelt på to uger på Hudafdelingen på Bispebjerg Hospital. Forsøgsdeltagere vil få taget følgende prøver:

I) 2 hudpodninger fra eksem hud og ikke eksemhud: en vatpind som stryges forsigtigt på huden

II) 1 podning fra næsen

III) 20 hudklæbeprøver fra eksem hud og ikke eksem hud: en særlig tape der påføres samme hudområde hvor der tages flere efterfølgende tapeprøver fra samme hudområde. Man laver ikke hul på huden og der kommer ikke ar.

Dertil vil deltagere skulle smøre sig med vanlig steroid creme i en uge mellem besøg 1 og 2.
Deltagere honoreres med 1800kr, som er skattepligtige samt transportgodtgørelse.

For at deltage skal du være fyldt 18 år og af kaukasisk herkomst.
Hvis du synes at projektet lyder spændende og kunne have lyst til at deltage, bedes du kontakte læge, Amalie Thorsti Møller Rønnstad på mail amalie.thorsti.moeller.roennstad@regionh.dk.
 

Se vedhæftede pdf-fil for yderligere information.   [hvad er en pdf-fil?]

 
 
Godkendt af etisk komité med journalnummer: HS-:H-21079287
 


Caroline Grønvold
Dermatologisk afd
Bispebjerg Hospital
2400 
Tlf:
carolinegroenvold@gmail.com