Warning: Undefined array key 20240413 in /customers/1/1/0/forsoegsperson.dk/httpd.www/show_ad.php on line 43 Forsøgsperson.dk


 


Nybagte og kommende forældre søges til forskningsprojekt om forælderskab og tidligt samspil

 

Kære nybagte eller kommende forældre

 

Har du lyst til at være med i et forskningsprojekt om spædbørns tidlige udvikling, og om hvordan det er at blive forælder?

Vi søger netop nu forældre, der har et spædbarn i alderen 0-3 måneder eller kommende forældre, som venter barn, som er interesseret i at deltage i vores forskning som en del af vores kontrolgruppe.


Hvad går det ud på?

Forskningsprojektet vil undersøge den tidlige udvikling og forældreskabet hos familier, der får spædbørn født efter komplicerede graviditeter og/eller fødsler. Til det formål skal vi bruge en kontrolgruppe af helt almindelige familier, der har født til termin, og hvis barn ikke har været indlagt efter fødslen.

 

Hvad får vi ud af at deltage i projektet?

Vi vil gerne undersøge jeres barns udvikling og interviewe jer forældre om, hvordan I har oplevet graviditeten, fødslen og den første tid sammen med jeres barn. Derudover vil vi optage nogle korte videoer af jer sammen med jeres barn, og I vil blive bedt om at svare på spørgeskemaer. Vi vil gerne se jer i alt 3 gange, når jeres barn er 3, 9 og 15 måneder gammel.

 

Der vil være god tid sat af til jeres besøg, og I vil have mulighed for at stille spørgsmål og få vejledning af en psykolog med viden om børns udvikling og forælderskab.

 

Ved at deltage bidrager I til forskning i og udvikling af tidlig, psykologiske indsatser til familier, der står i en sårbar situation lige efter fødslen.

 

Vi sætter stor pris på jeres hjælp og som tak for jeres deltagelse, vil I få en lille gave til jeres barn efter hvert besøg.

 

Hvor

Besøgene foregår på institut for psykologi i Københavns Universitets BabyLab lokaler, Øster Farimagsgade 2A, KBH K.

 

Kontakt

Hvis du/I er interesseret i at deltage, eller blot ønsker mere information skal I kontakte:

Psykolog Julie Enkebølle Hansen på mail: julie.hansen@psy.ku.dk eller mobil: +45 40498986

Eller registrer dig som mulig interesseret i linket her: 

https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=SA64W9GTSK91

 
 
 
 
Godkendt af etisk komité med journalnummer: :HS-:IP-IRB/02102020
 


Julie Enkebølle Hansen
Københavns Universitet
Øster Farimagsgade 2A
1353 København K
Tlf: +45 40498986
julie.hansen@psy.ku.dk